torstai 30. tammikuuta 2014

Rauhaisa hetki aamupäivällä

Tikutan pikkuista villatakkia tytylille ja istuskelen olkkarin sohvalla. Jalassa pitäis olla ainaki kahet villasukat, kaulassa on iso villahuivi ja olen kääriytyny lämpimään alpakka villatakkiin jonka sain valmiiksi tässä muutama päivä sitten. Teekupponen ja suklaakin lämmittää. Ja kissa, joka hivuttautuu syliin. :) Kaapista kaivettiin eilen joululta jäänyt konvehtipaketti. Ihanaa suklaata! Onkin suklaahammasta kolottanut niin että tekee hyvää saada herkutella. Ihan luksus-suklaata yksittäispakattuna pieniin papereihin. Mutta ei ole kyllä reilua suklaata tämä... 


Neulon Drops Designin Buttercup -neuletakkia. Ihana ja suloinen malli! Aloitin tämän jo viime syksynä, mutta vieläkin teen sitä. Aloitin sen sellaisena hitaana projektina 1-vuotiaan koossa, että ehdin tehdä sen. Reilun kokoiselta tuntuu vielä, kun sovitin sitä tytölle. Jospa se nyt pian valmistuisi. Pääasiassa yöllä otsalampun valossa olen ehtinyt neulomaan kun tyttö jo nukkuu. :D 


Tyttönen on päikkäreillä eteisessä vaunuissa, puijasin häntä että muka ulkona nukkuisi. Hassu homma, mutta toimii. En tiedä tekeekö muut näin, mutta meillä se toimii hyvin ja tyttö nukkuu hyvät päikkärit. Ei tuonne ulos uskalla pikkuista mitenkään laittaa ja vaunu-unet on niin totuttu juttu tälle pienelle ihmiselle, että menkööt näin. 

Hirmu kylmä, mutta kiva kun tuli se ootettu talvi. Mitenhän siilit ja muut pienet otukset selviää kun on niin vähän lunta... Oravat kinastelee ruokintapaikalla siemenistä ja pähkinöistä. Kolme oravaa siellä juoksee kuusenrunkoa pitkin niin että pienistä kynsistä kuuluu jäistä puunrunkoa vasten jännä kipisevä ääni. 

Ajatukset kääntyy kevättä kohti. Olkkarissa siivouspuuskassa järjestin huonekaluja uuteen järjestykseen ja se kyllä tuo kotoisuutta ihan uudella tavalla. Vaihdoin verhotkin ja tyynyt. Vaaleanpunainen nyt jotenkin taas viehättää. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti