sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Ihania asioita ja Apilatunika

Ihastuin Metsolan oliivinvihreään apilakuvioiseen joustofroteeseen heti kun näin sen. Kuvio on kuin suoraan jostain vanhasta retrokankaasta. Olinkin etsinyt vanhaa apilakangasta kun sitä olen nähnyt jossain, mutta vielä ei ole onni suosinut. Uusi kangas kelpaa yhtälailla ja on nättiäkin. Mutta heti kun vanha retro osuu kohdalle niin ostan pois. :) 

Kankaasta syntyi kiva vaate Ottobre Woman 5/2012 lehden Timeless and Cozy -tunikan kaavalla. Hihoista tein lyhyemmät kuin ohjeessa. Mukava vaate ja kiva materiaali! Seuraavaksi voisin tehdä vähän tyköistuvamman mallin muokkaamalla vähän tätä samaa kaavaa ja pitkillä hihoilla, ehkä kuusi-joustofroteesta. Lopusta kankaasta tulee tytölle bodyjä, potkareita ja paitoja, ehkä mekkokin.Ihana, kun päivät on jo selkeästi pidempiä ja aurinko on näyttäytynyt monena päivänä. Kevään tuntua on ilmassa! Niinpä toin kotiin kevään ensimmäiset tulpaanit. 

Ja kaikista tärkeimpänä: 
Taimityttönen on alkanut konttailemaan tässä ihan äskettäin paikasta toiseen. Ihana! <3

2 kommenttia:

  1. Hauska nähdä samoja kankaita valmiina vaatteena, mitkä minulla vielä hautuu ja odottaa ompelijaansa! Onpa ihana ja mukavan näköinen paita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Paita on mukava kyllä. Minä kuolaan sitä paratiisinpuutarhakangasta mitä en ensin aikonut edes tilata ja nyt se on loppunut. Kaikkia kivoja mekkosia ja potkareita on ihmiset tehneet ja sinunkin juttuja olen ihastellut. :)

      Poista