perjantai 3. tammikuuta 2014

Jaa, no, mikäs ettei :)

Olen Marianne. Äiti, käsityöihminen, kissaihminen, haaveilija, tunteellinen, kirpputorihullu, retroon, maalaisromantiikkaan ja fantasiaan mieltynyt, ompeleva, virkkaava, neulova, lankahamsteri, Taiteen Maisteri, asuu perheensä kanssa vanhaa punaista puutaloa, luontoa ja rauhaa rakastava rastapäisen miehen vaimo.Ajatus oman blogin perustamisesta on ollut olemassa jo oikeastaan useamman vuoden. Kuitenkaan jaksamista/aikaa/uskallusta tai ideaa ei oikein tuntunut löytyvän. Mikä olisi sellaista itselleni tärkeää ja rakasta josta pystyisin kertomaan näin muille ?

Kun meistä tuli lapsen myötä niinsanotusti virallisesti perhe, elämä muuttui hyvällä ja kaivatulla tavalla erilaiseksi ja asioita katsellaan ja ajatellaan jollain tavalla syvemmästä vinkkelistä, lapsen kannalta ja kauttakin . Mikä on hänelle parasta, mikä on oikeasti elämässä tärkeää ja oleellista... Ja niin edelleen. Tietenkin on asioita mitkä eivät muutu ja tämäkin uusi äitisihminen osaa tuumailla pinnallisia asioita paljonkin. Mutta siis rohkeus taisi nyt löytyä. Tytölle aamupuuroa keitellessäni tuumasin mielessäni : "No mikä ettei, mitä siinä voi niinsanotusti hävitä ?!" Uudet tuttavuudet ja kivat ideat, asioiden jakaminen muiden ihmisten kanssa, niitä toivon blogin tuovan.

Tämän sivun kautta haluan nyt rennolla otteella jakaa asioita meidän perheen elämästä, minun ajatuksistani, arjen tavallisista asioista, juhlahetkistä, käsitöistä, taiteiluista, harrastuksista, lemmikeistä, ehkä myös sisustamisesta. Omasta näkökulmastani ja omin sanoin. Koskaan en ole ollut kovin hyvä kirjoittaja, mutta jospa jotain pystyisin nyt kirjoittamaan. Aika näyttää millä tavalla tämä päiväkirja etenee ja kehittyy ja kuinka pitkäikäinen siitä tulee.

Tervetuloa mukaan !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti