torstai 16. tammikuuta 2014

Lankarakkautta

Lanka, käsityö. Inspiroi, on lämmintä, on kaunista, se on lohtulanka joskus, on himottavaa, se saa luovuuden hyrräämään, siitä tehdään kauniita asioita rakkaudella lähimmäisille ja itselle, se tuo iloa, se sulostuttaa arkisia hetkiä, haastaa, tuo tyytyväisyyttä, antaa onnistumisen ja oppimisen kokemuksia, on pehmeää, jäsentää ajatuksia, vie aikaa mutta yleensä se kannattaa, se opettaa, tuo ylpeyttä tekijälle, on yhteisöllistä ja toisaalta hiljaisuutta, se on antamista, käsien kautta välittyy saajalle hyvän mielen ajatuksia, se viihdyttää, se antaa energiaa, on terapeuttista, sen avulla lähtee stressi, se tuo hyvinvointia ja voimaannuttaa, on rakkavutta. 



Ja inspiraatiosta, langoista ja käsintekemisen rakkauvesta puheenollen... Sain mukavaa postia tällä viikolla. Postilaatikkoon oli kopahtanut mieluisa ja hartaudella odotettu neulekirja. Heti tästä kirjasta kuultuani oli saatava tämä sulostuttamaan kirjahyllyä, inspiroimaan ihaniin neulomuksiin ja mielenkiinnosta ehdottomasti myös. Monille tämä tekijä on tuttu ainakin Ravelryn kautta Tiny Owl Knitsin pitäjänä. Kirja on Stephanie Dosenin Woodland Knits. Iiiik. Siinäkin on neulesuunnittelija, jolla on silmää ja kauneuden tajua. Unohtamatta leikkisyyttä ja keijupölyä. Iloa ja taikaa arkisen pyörityksen keskelle. :) 


Kirja on täynnä kauniita ja hauskoja neulemalleja, joihin olen viehtynyt. Minulle ja Pikku Tiitiäiselle täytyy ehdottomasti ensitöiksi neuloa keijunsiivet! Kaunista kertakaikkiijjaan. :) 



Kuva on Pinterestistä. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti