maanantai 10. helmikuuta 2014

Life is great :)

Tavallista rauhallista arkea täällä. Ei kummallisempia, mutta semmoista onnellista olotilaa kyllä.  Funssa ja muutamat huonosti nukutut yöt ei liikaa paina. Käsityörintamalla on nyt kuitenkin ollut aika hiljaista. On sentään yksi projekti valmiina, mutta sen näytän sitten kun se on saajallaan perillä. :) 

Mahtavaa huomata kuinka tyttönen kehittyy oikein vauhdilla ja itse herää miettimään sitä kuinka nopeaa aika menee. Ihan korvissa kohisee! Ja sitä ajattelee, että muistaahan kaiken sitten... Että kuinka kaikki on vauvan kanssa mennyt, mitä on tapahtunut milloinkin ja miten tyttö on kehittynyt ja kasvanut. Kaikki menee niin äkkiä! :)


 Täällä on alettu nousemaan ja kiipeämään tukea vasten ja tehdään pieniä seikkailuja pitkin lattioita. :) Jarrusukkia nyt tarvittais enemmänkin.


On nähty Mummua, Mummaa, Mummoa ja Pappaa ja Viljami-kissaa...
On leivottu pikkuveljen kanssa porkkanapiirakkaa. Tuli tosi hyvää. Kinuskikissan ohjeella tehtiin mutta sävellettiin vähän. 


Taimityttönen popsii menemään hienosti. Yksi lemppareista on parsakaali. Joo, ei tässä sen kummempaa, hyvää maanantaita! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti