sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Voihan Butlerin Amy

Hullaannus! Ihanat värit ja kuosit. Sorruin ja tilata pätkäytin Amy Butlerin kankaita. Ihmettelen, miten näin pastelliin olen sekaantunutkin. Viime kesänä Taimitytön ollessa n. 3 kuukautta, haaveilin lapselle suuresta ihanan pastellisesta tilkkutäkistä, jossa olisi kesän riemua ja raikkaita värejä. Hieman pinkkiä, mintunvihreää, keltaista... Tyttö herätti raikkaiden värien kaipuun. Tavoitteena on saada se valmiiksi hänen 1-vuotis syntymäpäiväksi. Kevään korvalla kyllä aina kaipaa värejä ympärilleen aivan eri tavalla ja siispä on ihana tarttua tämän projektin tekemiseen taas valon lisääntyessä ja kesän lähestyessä.

Butlerin kankaat laitan yhteen raikkaan retron kanssa. Reunuksesta haluan tehdä leveän ja siihenkin todennäköisesti liitän retrokangasta kun sopivaa osuu kohdalle. Tyyliltään tietenkin kaikkien tulisi sopia yhteen jollain tavalla. Näin täkistä ei tule liian "kiillotettu" ja se sopii kotiimme paremmin. (Maltillinen maalaisromanttisuus vaaleine sävyineen, huvikumpumaisuus ja retromeininki, ne soppii sitten yhteen ihan kivasti!) Tietenkin kierrätyksen käyttö tukee arvomaailmaa ja on kukkarollekin parempi.

Haluan tehdä jotain sellaista joka voisi säilyä hänen mukanaan aikuisiällä vielä, jokapäiväisessä elämässä. Tämä on sellainen käsityö, joka säilyy pitkään käytössä, tuo iloa ja on tarpeellinen.


Täkki on vielä siis vaiheessa, joten laitan siitä kuvia kunhan se on paremmin esittelykelpoinen! (Tämä pimeys hankaloittaa kuvaamista ja nyt laitoin kamalan kuvan jossa vielä salamavalo heijastuu ikkunasta. Mutta antaa olla. :) )

Oi mitkä värit :D


1 kommentti:

  1. Tullee NIIN sulonen peitto! On se jännää, kun uskallat nuita värejä "vierittää" niin mahtavasti! :)

    VastaaPoista