maanantai 10. helmikuuta 2014

Retrolöytö ja uusia käsityöprojekteja :)

Vastikään tein ihanan löydön! Mahtavat retroverhot ja useampi pala samassa läjässä. Yhdet normaalilevyiset ja sitten toiset joskus yhdestä verhosta paneeliverhoksi leikatut. Värit kirkkaat ja kunto moitteeton. :) 


Kyllä sitä kuulkaa voi ihminen ilostua tämmöisestäkin pikkujutusta ikihyviksi. :) Tämä kangas on entuudestaan tuttu ja minulla oli jo tätä yhden verhon verran, mutta mitä sitä yhdellä, kun on usseempi ikkuna samassa huoneessa. Ja tietenkin kun on näin mieluisasta kankaasta kyse, niin lisäähän sitä oli saatava. Jos joku tietää tämän kankaan valmistajan, niin kertokaa. Mitään tekstejä ei ole verhojen reunoissa. Tätä kangasta on tehty vissiin myös keltaisella kukalla. 


Nämä on saatava pian ikkunaan. Nyt keväällä tai viimeistään kesällä. Kun ehtii, niin näihin pitää ommella nätisti ripustuslenkit tai avata käänteet, koska ovat vähän vajaamittaiset meidän ikkunoihin. Jos näitä näkyy lisää jossakin, niin tutuille taas tiedoksi, että minulle pitää hihkua sitten. :) I H A N A T :) 


Uusi tilkkuprojekti jo mielessäni kerään yhteensopivia kankaita. Vaaleanpunaisia, oranssiin, violettiin, lilaan, fuksiaan, ruskeaan päin meneviä... Tyttösen syntymäpäivään ei enään kovin kauaa ole, joten eilen aloitin lippunauhojen tekemisen. Kiva pikkuprojekti. Näitä sain tehä ystävän hääjuhlaan pihakoristeluita varten ja sillä samalla mallilla teen nyt myös nämä tytön lippunauhat. :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti