perjantai 21. helmikuuta 2014

Suklaamustikka -muffinssit, mustikkasuu ja Ritarini

Suklaanhimossa piti saada äkkiä leipoa jotain. Aineksia löytyi sitä sun tätä, mutta niistä syntyi hyviä muffinsseja kuitenkin. Kananmunan sijasta käytin soijajauhoja. Hyvin onnistui ilman kananmunia. :) Maitoa laitoin, niin eivät ihan olleet vegaanisia. Olen miettinyt, että voisin tutustua vegaanileivontaan tarkemminkin ja uskaltautua käyttämään uusia aineksia keittiössä.  Muffinseista tuli hyviä ja oikein nättejä. Tomusokerilla sai tehtyä nätin koristelun. Simppeli juttu, jolla sai heti astetta juhlavamman ja suloisemman näköisiä herkkuja. Suklaisten muffinsien sisälle laitoin mustikoita, joten edes jotain terveellistä oli joukossa. :) Tämä toi mukavaa piristystä tähän flunssaiseen taloon. Mieskin tykkäsi näistä herkuista. 


Tytölle myös mustikoita aamupuuron seassa. Pikkuinen mustikkasummu. :) Eräs keittiöni ihanimmista asioista (jos tavaroista puhutaan) on Esteri Tomulan Ritari -sarjan emalikulho.  Se oli rakkavutta ensisilmäyksellä. Tämä on ollut meillä jo pitkään, mutta aina se jaksaa ihastuttaa. Finelin emaliastiat on kyllä ihania! Lisää mahtuisi kyllä meijän kettiöön, niin käyttöön kuin koristeeksikin. Haavelistalla on Neptun ja Tatti -sarjan astiat ainakin. Tässä kulhossa pidän minun irtotee-pusseja. Jääkaapin päällä on Ritari -sarjan kattila, mutta sitä en raaski käyttää. :D Kattila on melkein kuin uusi, samoin kuin kulhokin. 
Taimityttönen tarkasteli hyvin tarkoin muffinssivuokia. Rapisteli, kuunteli tarkkaan korvalla rapinaa, vähän maisteli ja tutkaili. Jokaista erikseen. Ihana seurata tätä. Elämän suuria pieniä ihmeitä. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti